Kopibeskyttelse og ansvarsfraskrivelse


Denne internettsiden er produsert for Norge og det norske markedet. Resultathistoriene på denne siden garanterer ikke at andre oppnår det samme resultatet. De vitner kun om de resultatene som har blitt erfart fra noen av våre kunder som har vært villige til å følge våre retningslinjer og oppfølgingssystem.

En persons suksess vil være avhengig av han/hun sin evne til å bruke produktene korrekt i kombinasjon med en kalorikontrollert spiseplan. Tilstrekkelig inntak av vann og regelmessig mosjon er også å anbefale, med mindre det er lagt ned restriksjoner om dette fra en lege.

Det anbefales å følge bruksanvisningen på hvert enkelt produkt og følge de råd som blir gjort der. For å kunne bestille produkter fra distributører tilknyttet denne internettsiden må man være over 18 år og myndig i følge norsk lov.

Alle produkter har pengene tilbake garanti på 30 dager. Denne garantien vil ikke påvirke dine øvrige rettigheter.

Denne internettsiden tilhører og drives av No1 Training System. Visse bilder på denne siden benyttes med tillatelse fra Herbalife. Ingen elementer fra siden kan reproduseres uten en skriftlig tillatelse fra No1 Training System v/Dan Ove Tuven.