Det er kult og det fungerer


De som deltar på en Weight Loss Challenge får mye på en gang. De har det veldig trivelig sammen, de lærer seg mye om kosthold og ernæring samtidig som de forbedrer sin egen helse.

Ninni gikk raskt ned 5 kg

Ninni: ”- Er det 14 smørpakker? Det skal jeg stable opp i handlevognen neste gang jeg er ute og handler. Vektutfordringen er topp. Det er trivelig, morsomt, vi har samhold og vi får mange tips som hjelper oss. Og for meg passer det bra å la litt press på seg. Det blir vel flere kurs? Jeg setter meg på en liste uten å nøle."

Anne-Marie mistet 5 kg fett og fikk 3 kg muskler

Anne-Marie: "Det beste med vektutfordringen er at man gjør dette i gruppe og treffes hver uke. Da finner man sporet. Ellers tror jeg ikke at jeg kunne klart det. Venter alltid med spenning til neste torsdag. Jeg har blitt MYE piggere. Nå er jeg kjempeopplagt etter 6 timers søvn. Tidligere var jeg fremdeles trøtt etter 8 timer. Det er mange år siden jeg følte meg på denne måten. Endelig noe som fungerer!"

Eva mistet 6 kg fett og fikk 1,6 kg muskler

Eva: "Dette er kanon. Jeg har forsøkt så mange ganger tidligere og brukt min vanlige badevekt hjemme, men nå får man se hva som har skjedd i hele kroppen. Fantastisk! Jeg får se at jeg går ned på riktig måte, i fett og ikke i muskelmasse. Herlig gruppe... vi spøker og ler. Ingen føler seg utenfor selv om man ikke har spesielle resultater en uke. Jeg må ha noen som holder orden... fikser det ikke selv. Ellers blir det 2 dager som jeg passer meg, og siden går jeg og kjøper en pizza. Og kurset koster jo nesten ingen ting. Vi er en gjeng som støtter hverandre, og det betyr mye!